VAN / MURADİYE - Şehit Barış YİĞİT Ortaokulu

Şehit Barış YİĞİT Ortaokulu

(0__) ___-____
Adres
ALKASNAK MAH. HASAN BEY VE DURAK SOKAĞI ARASI KÜME EVLER SK. ALKASNAK ORTAOKULU BLOK NO 15 MURADİYE / VAN
Vizyon
Geleceğin dünyasına şekil verecek, çalışkan, ufku geniş, sahip olduğu değerleri paylaşabilen, bütün insanlığı sevgi ile kucaklayabilecek hoşgörüye sahip, huzurun ve güvenin teminatı örnek bir dünya insanı yetiştirmek.
Misyon
Bilimsel ve teknolojik esaslara ve yeniliklere açık, çevre ve ülke ihtiyaçlarına uygun, metotlu çalışan, sürekli olarak gelişen ve yenileşen bir sonraki öğretim kurumuna hazırlanan, maddi ve manevi bakımdan donatılmış, etkili ve nitelikli, çağdaş ve demokratik bireyler yetiştirmektedir.
Öğretim Şekli :Normal eğitim
DERS BAŞLAMA SAATİ:08.30 DERS BİTİŞ SAATİ:15.00
Uydu İnternet (VSAT)
Yerleşim Yeri